I løpet av de neste årene vil det bli solgt flere hundre tusen elbiler i Norge. De fleste som kjøper elbil har behov for lader hjemme.

Br. Johnsen Elektroservice AS har spesialister på montering av hjemmelader over hele telemark og vestfold. Våre installatører monterer elbilladere i norske hjem og borettslag hver eneste dag og har stor ekspertise på feltet. Vi har stor forståelse for de mange ulike behovene som finnes der ute. Installatørene er en god diskusjonspartner når det kommer til behov, bruk, opplæring og plassering av ladestasjonen. Dersom noe skulle oppstå med laderen etter montering, er vi raskt ute med bistand.

Hvorfor installere hjemmelader?

Ladekabelen som følger med bilen er ment som en portabel ladestasjon, og ved daglig bruk vil det bli slitasje på både kabelen og stikkontaktene den er koblet til. Det er både sikrere og mer effektivt å installere hjemmelader. En ladestasjon vil lade bilen inntil 60 % raskere. Den sørger for stabil lading som er tilpasset alle belastningene i det elektriske anlegget. Bilen vil derfor lade med den hastigheten den klarer å motta strøm.

Hjemmeladeren må installeres av en autorisert elektriker. Ladestasjonen får en dedikert kurs og blir montert med jordfeilbeskyttelse, overspenningsvern og jordingsforbindelse. Boksen sørger også for at ladingen til enhver tid er under overvåkning. Vi monterer også ladeboksen slik at den skal være lett tilgjengelig for ladeuttaket på bilen din. Den kan monteres i garasjen, på hus- eller garasjevegg eller utendørs på søyle med tak over.

Her kan du lese alt du trenger å vite om hjemmelader for elbil.

Visste du at parkeringsplasser i borettslag har plikt til å tilrettelegge for lading av elbil? Les mer om montering av ladestystem i borettslag.

Ta kontakt med en av våre elektrikere for montering av hjemmelader.