Project Description

SMARTHUS

Styr hjemmet med skjermen

Med smarthusløsninger i hjemmet kan du fjernstyre varme, lys og til og med lyd og bilde fra mobilen – også når du ikke er hjemme.

Kontakt oss

Hva er smarthus?

Smarthus er et intelligent hjem som kan kontrolleres og fjernstyres fra mobilen eller et kontrollpanel. Du kan styre varmeforbruk og lys med tidsinnstillinger og sensorer, skru på kaffetrakteren et kvarter før du står opp – det er egentlig kun fantasien som setter grenser, og du kan utvide og endre funksjoner ettersom livet forandrer seg. Alle typer boliger kan få smarthusløsninger som forenkler og gjør hverdagen mer komfortabel

Fordeler med smarthus

Smarthus tar i bruk nyere teknologi for å redusere energiforbruk, gi bedre inneklima og øke sikkerheten i hjemmet på en enkel måte. Det høres kanskje futuristisk ut, men er oppnåelig for alle typer bolig. Det kan installeres både med kabel eller trådløst med wifi etter hvilke muligheter du har i din bolig. I et nybygg eller ved renovering kan kablene legges inni veggen, mens i et eldre hus vil trådløs tilkobling være den beste løsningen.

  • Elektrikerne i Brødrene Johnsen Elektroservice AS er oppdatert på det siste innen teknologi.

  • Spør en av våre elektrikere om smarte løsninger for din bolig.

HVA KOSTER ET SMARTHUS?

Alle typer boliger kan få smarthusløsninger som forenkler og gjør hverdagen mer komfortabel, uten at det trenger å være et omfattende arbeid. Elektrikeren bruker de samme kontaktene og bryterne som du kjenner fra før, men med en mulighet for fjernstyring. Du kan også kun velge de funksjonene som passer din hverdag, eller gjøre endringer i eget tempo etterhvert som behovet melder seg. Prisen varierer etter behov og løsninger.

469 717 37

Kontakt oss

ANDRE TJENESTER

Hva annet gjør vi?

ELKONOR MEDLEMSBEDRIFT

Vi tilbyr smarte og trygge løsninger til riktig pris.

Vil du vite mer snakk med våre elektrikere.

BESTILL BEFARING

Trenger du varmepumpeservice til din Panasonic eller Mitsubishi? Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

El-bil laderEwaveVarmepumpeservice

KONTOR

469 717 37

E-POST

kontor@trikkeren.no

ÅPNINGSTIDER

08:00 – 16:00

KONTOR

469 717 37

E-POST

kontor@trikkeren.no

ÅPNINGSTIDER

08:00 – 16:00