Project Description

EL-INSTALLASJON

Sikringsskap, stikkontakter og lys

Behovet for elektriker oppstår ofte akutt eller ved behov for endringer i hjemmet. Ofte kan det virke som en smal sak, men det vil likevel være nødvendig med en dyktig elektriker.

Kontakt oss

Elektrikerarbeid – Hva kan man gjøre selv?

I følge Elsikkerhet Norge kan ikke-faglærte utføre «mindre arbeider» på elektriske anlegg og elektrisk utstyr. Kort forklart betyr det at du kan koble til eller skifte lamper og elektrisk løsøre med bevegelig støpsel og skifte deksel på kontakter og brytere. Vi anbefaler av sikkerhetsmessige årsaker at du selv ved mindre arbeider kontakter en elektriker dersom du er usikker på hva du skal gjøre.

Lysbryter og stikkontakt

Det kan kanskje være fristende å forsøke å bytte en stikkontakt eller installere en dimmer selv, men ifølge loven er dette noe en faglært elektriker må gjøre. Å utføre elektrisk arbeid selv kan medføre elektrisk støt eller stor brannfare. Elektrikeren ufører arbeidet etter dine behov, og har tilgang til et stort utvalg brytere og stikkontakter med mange funksjoner og design. Våre elektrikere gir deg et sikringsskap som er tilpasset din bolig – til riktig pris.

  • Trenger du hjelp til elektrisk arbeid?

  • Vi har kunnskap og erfaring til å finne den beste løsningen for deg.

  • Kontakt våre elektrikere.

PRIS PÅ NYTT SKIKRINGSSKAP

Elektrikeren kan også gjennomføre en elsjekk for å sikre at det elektriske anlegget i boligen er trygt. Ofte viser det seg allerede i sikringsskapet at anlegget har behov for utbedring. Ulike boliger har ulike behov for et sikringsskap avhengig av antall kurser og behov. Våre elektrikere gir deg et sikringsskap som er tilpasset din bolig – til riktig pris.

469 717 37

Vi bruker lys forskjellig på ulike tider av døgnet. En dempet belysning kan være med på å skape en god atmosfære, men det samme rommet brukes ofte til flere formål. Med downlights og en dimmer kan du justere lysstyrken etter behov.

Kontakt oss

Spotter i taket

Downlights, eller «spotter», er som regel førstevalget ved oppussing eller i nybygg. Det er en effektiv lyskilde med jevn belysning, som i tillegg er pent og lite dominerende i taket. Før du installerer downlights burde du tenke over plassering og hvor i rommet du trenger mest lys. En symmetrisk plassering betyr ikke nødvendigvis det peneste resultatet.

Belysning i stua

Lys er en viktig del av interiøret, og stua er kanskje det rommet vi bruker aller mest. Her skal vi lese, slappe av, se på tv, jobbe og prate. En stue med gjennomtenk belysning gir deg riktig lys til alle rommets bruksområder. Du kan også bruke lys til å rette fokus mot detaljer eller som en detalj i seg selv.

  • Vi har bred kunnskap på lys og lyskilder i alle typer rom.

  • Få råd og veiledning om belysning av en av våre elektrikere.

HVA ER LED?

LED-pærer er lyspærer som forbruker betydelig mindre strøm og genererer mindre varme, og er dermed mindre brannfarlige enn de gamle halogen-pærene som nå fases ut. Dersom du benytter spotter med halogen-pærer i dag, vil du etterhvert ikke få tak i nye lyspærer, og det vil være nødvendig å skifte til LED. Du kan enkelt bytte fra en halogen-pære til en LED-pære selv, men dersom du i tillegg har en dimmer må denne byttes av en faglært elektriker.

45 007 007

Kontakt oss

ANDRE TJENESTER

Hva annet gjør vi?

ELKONOR MEDLEMSBEDRIFT

Vi tilbyr smarte og trygge løsninger til riktig pris.

Vil du vite mer snakk med våre elektrikere.

BESTILL BEFARING

Trenger du varmepumpeservice til din Panasonic eller Mitsubishi? Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

El-bil laderEwaveVarmepumpeservice

KONTOR

469 717 37

E-POST

kontor@trikkeren.no

ÅPNINGSTIDER

08:00 – 16:00

KONTOR

469 717 37

E-POST

kontor@trikkeren.no

ÅPNINGSTIDER

08:00 – 16:00